HOME » EIGEN ONTWERP WIELERKLEDING

Wij leveren custommade wielerkleding van de merken Verge Sport en Vitesse.

Beide merken worden geproduceerd in dezelfde productie faciliteit waardoor de kwaliteit en levertijd altijd gegarandeerd is.

Voor u als klant bied dit een ruime keuze aan custom kleding omdat beide merken verschillen in pasvorm en afwerking, en het eventueel mogelijk is om te combineren.

Wij hebben de productie faciliteit, de juiste mensen en de kennis om de perfecte wielerkleding te produceren.

Daag ons uit met uw unieke ontwerp.

Verge Sport is al sinds 1986 wereldwijd producent en leverancier van custommade teamkleding voor wielerclubs, bedrijventeams en de individuele sporter. Naast een zeer uitgebreid assortiment aan wielerkleding bieden wij ook running en triathlon kleding. Alles volledig naar eigen idee en leverbaar in verschillende prijs- en kwaliteitsniveaus.
Wij produceren zelf en door de korte lijnen kunnen wij kwaliteit en levertijden garanderen. Of het nu gaat om die ene triatleet of kleding voor een  groot evenement, wij kunnen leveren.


Verge Cycling Products 2020
PDF – 25,3 MB 1009 downloads
Verge Accessoires 2020
PDF – 25,7 MB 788 downloads

Waarom kiezen voor Verge Sport?
- Eigen productie en productontwikkeling sinds 1986
- Korte lijnen en geen tussenhandel, een aanspreekpunt van ontwerp tot uitlevering
- Zeer uitgebreid assortiment op elk prijsniveau 
- Geen voorraad nodig door factory delivery en snelle levertijden
- Gratis online TeamStore voor 24/7 bestel- en betaalgemak voor leden en klanten
- Korte en gegarandeerde levertijden door eigen productie
- Crash replacement na schade of valpartijen, een unieke service 
- Geen minimale afname, nabestellen kan dus ook op elk moment
- Wereldwijd vertegenwoordigd met productie in Polen en op de Filipijnen
- Private Label mogelijk voor wielershops en bedrijven
- Ruime ervaring door productie van ons eigen Verge label en vele andere merken

 Wielerkleding bestel je bij de leverancier met eigen productiefaciliteit!

Waarom juist voor wielerclubs en bikeshops?


Het leveren van custom wielerkleding is een heel proces, en wij begrijpen goed dat dit voor een ondernemer die dagelijks bezig is met verkoop van fietsen en reparaties te veel tijd in beslag neemt. Dit geldt ook voor wielerclubs waar het ontwerp vaak al een probleem is. Dit hele process nemen wij u uit handen, van ontwerp tot zelfs het uitleveren van de kleding kunnen wij voor u verzorgen.
In de praktijk kan het zelfs zover gaan dat de klant of de leden van de vereniging de betaling online via de TeamStore voldoen, deze is 24/7 geopend,  en wij de gesorteerde pakketten bij de klant afleveren.
Neem daarbij onze korte levertijden en u begrijpt dat wij op deze manier een unieke mogelijkheid bieden om custom kleding toch eenvoudig aan te bieden. Kiest u er liever voor om de betaling en uitlevering bij u aan de zaak of club te laten verlopen dan kan dat uiteraard ook.

Private Label,
Voor bedrijven en wielershops kan het soms interessant zijn om onder een eigen label kleding aan te bieden ( Venti-Line ) Hierin kunnen wij nu ook voorzien, onder bepaalde voorwaarden kunnen wij specifiek voor u een kledinglijn produceren. begin uw eigen kledingmerk

Naast Verge en Vitesse custom kleding leveren wij ook CCN retail kleding, Undershield onderkleding en compressie sokken en de unieke fietsbrillen uit Zweden van Aeroclub.
Allemaal high-end producten met dezelfde hoge kwaliteit die wij nastreven, waarbij de CNN retail kleding dezelfde pasvorm heeft als Verge custom kleding waardoor deze perfect aansluit binnen het gamma u kunt aanbieden. Voor alles geldt dat een grote voorraad zeker niet noodzakelijk is.

 

Interesse in Verge Sport of een van de andere producten die wij aanbieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. Wij bespreken graag alle mogelijkheden of plannen een afspraak met u.

Wij bieden al onze dealers exclusiviteit