HOME » EIGEN ONTWERP WIELERKLEDING » VERGE AMBASSADOR

Verge Brand Ambassador

VERGE OFFICIAL AMBASSADOR PROGRAMMA

Verge Official Ambassador is een internationaal programma dat fietsers van over de hele wereld samenbrengt. Het is een programma voor renners die niet alleen gepassioneerd zijn over het merk Verge Sport, maar ook sociale connecties willen ontwikkelen en contact willen leggen met fietsers in andere landen wereldwijd.

 

Deze exclusieve groep atleten zal bestaan uit olympische medaillewinnaars, wereldkampioenen, professionele coaches, amateurs en wielerliefhebbers.

 

Met atleten op elk mogelijk niveau creëren we met het Verge Ambassadors Programma een platform dat voor iedereen toegankelijk is!

 

 

Strike of Speed shirt korte mouw in het official Verge brand ambassador design. Heren rood/blauw en dames turquoise/blauw

Official Verge Brand Ambassador koersbroek in Strike of Elevate uitvoering. Heren rood/blauw en dames turquoise/blauw.

Verge Brand Ambassodor stater pack / gift box bevat een Strike of Speed shirt, Strike of Elevate koersbroek, bidon, Membership Certificate (korting op retail producten) en een Verge brochure. Alles verpakt in een luxe giftbox.  Heren rood/blauw en dames turquoise/blauw

Verge brand ambassador accessoire set die perfect past bij de unieke Verge ambassador kledinglijn. De set bevat UV speed armstukken, Speed Aero handschoenen, Cycling Cap en een Ambassador T-shirt.

Deze accessoires zijn ook per item leverbaar, mail ons voor actuele prijzen en beschikbaarheid.

Premium Product

We hebben de beste technische stoffen en afwerking gekozen om een hoogwaardige Ambassador-set te ontwikkelen. Deze prestigieuze lijn is ontworpen voor mensen die zich willen onderscheiden van de massa.

Modern ontwerp

Het officiële Ambassador-concept van Verge is gecreëerd door een topteam van Italiaanse modeontwerpers. Het stijlvolle artwork volgt de nieuwste slanke, levendige, kleurrijke en onderscheidende fietstrends.

Past Perfect

De strakke patronen van de Verge Official Ambassador-producten bevorderen het comfort dat hoort bij een eigentijdse stijl en vergemakkelijken het ademende vermogen om sterke prestaties te garanderen.Verge Cycling Club      Het platform voor de ongebonden fietser in Nederland

Kent u ook dat gevoel van vrijheid als u met uw fiets de weersomstandigheden trotseert en uw lichaam op de proef stelt? Bent u die fanatieke, ietwat eigenwijze fietser die van deze vrijheid wil blijven genieten, niet gebonden wil zijn aan een club of vereniging, maar wel graag in contact wil komen met medefietsers die dezelfde passie hebben? Dan is de Verge Cycling Club iets voor u!

 

Meld u geheel gratis aan en ontvang een tegoedbon van €20,- te besteden in de Verge Webshop.

Hiermee bent u dan gelijk ‘vriend’ van de Verge Cycling Community en kunt u gebruikmaken van de vele voordelen die wij u als ‘vriend’ van Verge gaan aanbieden.

Uiteraard hoort er bij een club teamkleding om u toch te onderscheiden en het teamgevoel uit te dragen. Hiervoor hebben wij een speciaal shirt ontworpen. 

Daarnaast zal de set bestaan uit items uit de Verge webshop. Alle andere kledingstukken zullen dus volledig zwart zijn zonder opzichtige reclame-uitingen.

Opvallend - Onopvallend!

 

Wat zijn de voordelen en wat gaan we u bieden.

  • Speciaal voor u hebben we aan aantal kledingsets samengesteld zodat u in stijl de weg op kunt
  • Als ‘vriend’ van Verge heeft u altijd korting op alle artikelen in de Verge webshop, u ontvangt hiervoor een unieke persoonsgebonden kortingscode
  • Regelmatig exclusieve aanbiedingen van fietsgerelateerde artikelen
  • Op onze community pagina verschijnen regelmatig blogs, komt er een online forum en gaan we rides organiseren
  • Via social media houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen en evenementen waaraan wij meedoen. Doet u mee?
  • Via de maandelijkse nieuwsbrief ontvangt u alle updates binnen de Verge Cycling Club

 

*We staan open voor suggesties, dus help onze community te laten groeien! Onderaan deze pagina is het mogelijke een reactie achter te laten, mocht u een idee of suggestie hebben. 

Join the Verge Cycling Club!

Join the Verge Cycling Club!

 


Voor bedrijven of vriendenteams zijn er ook mogelijkheden om sponsorlogo's te plaatsen. Uiteraard is het mogelijk het tenue compleet te maken met Verge sokken, arm- en beenstukken, course-petten of misschien wel een tijdritpak of windbody. U vindt alles in de Verge webshop.

Alle vermelde prijzen zijn incl.btw.

Heb je interesse, meld je dan aan via onderstaand formulier onder vermelding van Verge Cycling Club. U ontvangt dan de kortingscode en de nodige informatie.