Samen zijn Carbon Energized Fiber (C.E.F.) en Dryarn een zeer hoogwaardige, duurzame combinatie.  Elk materiaal is een perfecte aanvulling op de anderen, het resultaat is ongeëvenaard comfort, prestaties en bruikbaarheid.  Lichtgewicht, isolerend en ademend, de combinatie van Carbon Energized Fiber en het polypropyleen van Dryarn is de beste bondgenoot voor topprestaties tijdens intensieve trainingssessies, of zelfs tijdens dagelijkse activiteiten.

KOOLSTOF ENERGIZED TECHNOLOGIE

Textieltechnische ervaring heeft geleid tot een nieuwe, innovatieve stof, gemaakt om de atletische prestaties voor zowel professionals als amateurs te verbeteren.  C.E.F.  (Carbon Energized Fiber)
Under Shield-kleding is gemaakt van een exclusieve combinatie van garens met uitzonderlijke, moeilijk te vinden technische kwaliteiten.  KOOLSTOF ENERGIZED FIBRE & DRYARN.

KOOLSTOF ENERGIZED VEZEL
Stofvezels gecombineerd met een continue, geleidende gloeidraad van actieve kool met actieve kool, die reageert op de menselijke thermodynamica om de prestaties in elke sportdiscipline te verbeteren.

Dryarn
Een materiaal dat beter ademend is dan polyester, meer isolerend dan wol en lichter dan elke andere vezel.
DRYARN®, LICHTHEID DIE GEWICHT GEEFT AAN WELLNESS
Een kledingstuk in Dryarn® weegt:
32% minder dan hetzelfde kledingstuk in wol
34% minder dan hetzelfde kledingstuk in polyester.

Tijdens trainingssessies met matige intensiteit trekt Dryarn® transpiratie af, brengt het thermoregulatiesysteem van het lichaam in balans en houdt de huid droog

C.E.F.  TECHNOLOGIE

De associatie van Carbon Energized Fiber en polypropyleen Dryarn helpt en ondersteunt het lichaam tijdens lichamelijke activiteit.

Carbon Energized Fiber verwijdert transpiratie uit het lichaam en trekt het naar het oppervlak van de stof voor een ongeëvenaard ademend vermogen, waardoor het vochtgehalte op de huid wordt verminderd.

Het zorgt er ook voor dat de lichaamstemperatuur constant blijft, waardoor het gevoel van warmte en vermoeidheid wordt verminderd.  Atleten zullen onmiddellijk profiteren van de voordelen van evenwichtige thermoregulatie: de hartslag daalt en de ademhaling verbetert.

Hoe reageert Carbon Energized Technology wanneer de lichaamstemperatuur stijgt?

Wanneer de lichaamstemperatuur van een atleet stijgt (zij het door zware training of zomerhitte), zet de basis van de moleculen in het materiaal uit, waardoor het ademend vermogen wordt bevorderd en vocht uit het lichaam wordt afgevoerd.

Wanneer de temperatuur echter weer daalt, sluit de basis van het materiaal, waardoor een dunne laag lucht tussen de huid en de stof wordt gevangen, waardoor de lichaamstemperatuur van de atleet wordt gestabiliseerd.
Carbon Energized Fibre kledingstukken hebben aangetoond atletische prestaties te verbeteren en spieren beter te beschermen dankzij de geleidbaarheid van C.E.F.  op de middellange / lange termijn.

ECOSUSTAINABILITY VOOR EEN BETERE WERELD

Onze Dryarn®- en Prolen®-vezels zijn ecologisch duurzaam voor een betere wereld.
De Under Shield®-familie heeft besloten een ecologisch duurzaam pad te volgen door zorgvuldig hun eigen vezels en de hele productiecyclus te kiezen, terwijl het elektriciteitsverbruik voor productie tot een minimum wordt beperkt.
We geven veel om onze omgeving, daarom gedragen we ons en produceren we ons ondergoed met het meeste respect voor de natuur om het te behouden zoals we het hebben geërfd voor onze toekomstige behoeften.  PROLEN®YARN, DRYARN® en zijn producties vervuilen het milieu (water, lucht of bodem) niet.
Tijdens de productie van ons ondergoed wordt slechts een kleine hoeveelheid water gebruikt (in tegenstelling tot katoen, om 1 kg tot 11 liter water te produceren).
Gebruik de laagste temperatuur of minder energie (tot 45%).
Er worden geen pesticiden of giftige kleurstoffen gebruikt om onze kleding te produceren.

Voordelen voor betere training

● STABILISATIE VAN DE TEMPERATUUR
Bij het dragen van Under Shield-kleding is de fluctuatie in lichaamswarmte veroorzaakt door fysieke activiteit drie keer minder vluchtig in vergelijking met polyester kleding, waardoor een constante, comfortabele temperatuur wordt gehandhaafd.

● EEN LAGERE HARTSLAG
Carbon Energized Technology kan de hartslag van een atleet met 4 slagen per minuut verlagen in vergelijking met polyester.

● BETER ADEMEN
Kleding van Under Shield helpt de ademhalingsefficiëntie te verbeteren.

● MINDER LACTINEZUUR
Stof met Carbon Energized Technology kan de productie van melkzuur in capillair bloed met maximaal 12% verminderen in vergelijking met andere kledingstukken.

Stof kenmerken

● ANTI-BACTERIEEL
Het verwijderen van zweet uit het lichaam houdt de huid droog en zorgt ervoor dat bacteriën zich niet ophopen, dankzij de unieke samenstelling van C.E.F.  kleding stof.

● ANTI-STATISCH
Beschermt tegen elektrosmog en UV-stralen en voorkomt dat elektrische ladingen op het lichaam worden geloosd, waardoor spiercontracties, krampen en vermoeidheid worden geminimaliseerd.

● NAADLOOS
Naadloze kledingconstructie beschermt het lichaam en ondersteunt spieren op strategische punten terwijl u zich vrij en in alle richtingen kunt bewegen.

● Ademend vermogen
Under Shield-kleding voert zweet van de huid af en trekt het langs de vezels van het materiaal.  Zodra het zweet het oppervlak van de stof bereikt, verdampt het snel en efficiënt.

 

Comfort:

- Hypoallergene & anti-bacteriële werking, waardoor er geen onaangename zweetgeur ontstaat.

- Ademende werking, vloeistoffen (zweet) worden veel minder geabsorbeerd.

- Zeer comfortabel, naadloos en secondekin gevoel

- Snel drogend, strijkvrij en kleur - en vormvast

Sportief:

- Positief effect op de hartslag, ca. 4 slagen per minuut lager (t.o.v. shirt in 100% polyester)

- Minimaliseert de melkzuur productie, ca 12% minder melkzuur concentratie in het bloed t.o.v. het gemiddelde

- Positief effect op de lichaamstemperatuur, 3x minder schommelingen in lichaamstemperatuur ( t.o.v. shirt in 100% polyester)

 

UNDER SHIELD COMPANY PROFILE.
 
Het resultaat van jarenlange ervaring in de kledingindustrie, Under Shield is een baken voor atleten in alle disciplines die op zoek zijn naar geavanceerde onderkleding.
 
Met het idee om een ​​technisch geavanceerde atletische kledinglijn te lanceren die sporters zou helpen alles te doen en hun doelen te bereiken, heeft Under Shield een exclusieve nieuwe stof ontwikkeld door Carbon Energized Fiber en Dryarn te combineren.  Dit innovatieve garen is ademend, comfortabel en helpt de lichaamstemperatuur te reguleren: kortom een ​​technisch materiaal van hoge kwaliteit.
 
Een dergelijk buitengewoon product zou niet mogelijk zijn geweest zonder de uitgebreide kennis, de honger naar innovatie en de grenzeloze passie van de eigenaars van het bedrijf.
Net als veel van het succesvolle familiebedrijf en de fabrikanten in de regio Veneto in Italië, komt een tweede generatie leiders naar voren in Under Shield en voegt zich bij oprichters Paolo en Luana.  Als digitale autochtonen geven de jonge Filippo en Giulia hun unieke perspectief aan activiteiten zoals digitale marketing, fotografie, sociale media, onderzoek en ontwerp, en zelfs sjablonen en cloudopslag om het bedrijf rechtstreeks vanaf internet te helpen beheren.  Last but zeker not least flankeert Giorgia Paolo terwijl ze werken aan het versterken van klantrelaties en interne ondersteuning bieden.
Zorgvuldige aandacht voor detail, van de gebruikte vezels tot de voortdurende technologische vooruitgang, vormen de kern van Under Shield, wat resulteert in geavanceerde, hoogwaardige kledingstukken die ervoor zorgen dat atleten consequent hun best doen.