Verge Brand Ambassador

VERGE OFFICIAL AMBASSADOR PROGRAMMA

Verge Official Ambassador is een internationaal programma dat fietsers van over de hele wereld samenbrengt. Het is een programma voor renners die niet alleen gepassioneerd zijn over het merk Verge Sport, maar ook sociale connecties willen ontwikkelen en contact willen leggen met fietsers in andere landen wereldwijd.

 

Deze exclusieve groep atleten zal bestaan uit olympische medaillewinnaars, wereldkampioenen, professionele coaches, amateurs en wielerliefhebbers.

 

Met atleten op elk mogelijk niveau creëren we met het Verge Ambassadors Programma een platform dat voor iedereen toegankelijk is!

 

 

Strike of Speed shirt korte mouw in het official Verge brand ambassador design. Heren rood/blauw en dames turquoise/blauw

Official Verge Brand Ambassador koersbroek in Strike of Elevate uitvoering. Heren rood/blauw en dames turquoise/blauw.

Verge Brand Ambassodor stater pack / gift box bevat een Strike of Speed shirt, Strike of Elevate koersbroek, bidon, Membership Certificate (korting op retail producten) en een Verge brochure. Alles verpakt in een luxe giftbox.  Heren rood/blauw en dames turquoise/blauw

Verge brand ambassador accessoire set die perfect past bij de unieke Verge ambassador kledinglijn. De set bevat UV speed armstukken, Speed Aero handschoenen, Cycling Cap en een Ambassador T-shirt.

Deze accessoires zijn ook per item leverbaar, mail ons voor actuele prijzen en beschikbaarheid.

Premium Product

We hebben de beste technische stoffen en afwerking gekozen om een hoogwaardige Ambassador-set te ontwikkelen. Deze prestigieuze lijn is ontworpen voor mensen die zich willen onderscheiden van de massa.

Modern ontwerp

Het officiële Ambassador-concept van Verge is gecreëerd door een topteam van Italiaanse modeontwerpers. Het stijlvolle artwork volgt de nieuwste slanke, levendige, kleurrijke en onderscheidende fietstrends.

Past Perfect

De strakke patronen van de Verge Official Ambassador-producten bevorderen het comfort dat hoort bij een eigentijdse stijl en vergemakkelijken het ademende vermogen om sterke prestaties te garanderen.