Verge Cycling Club      Het platform voor de ongebonden fietser

Ken jij ook dat gevoel van vrijheid als je met je fiets de weersomstandigheden trotseert en je lichaam op de proef stelt?  Ben jij die fanatieke, ietwat eigenwijze fietser die van deze vrijheid wil blijven genieten, niet gebonden wil zijn aan een club of vereniging, maar wel graag in contact wil komen met mede fietsers die dezelfde passie hebben?  Dan is de Verge Cycling Club iets voor jou!

 

Meld je geheel gratis aan en ontvang een tegoedbon van Euro 20,- te besteden in de Verge Webshop.

Hiermee ben je dan gelijk "vriend" van de Verge Cycling Community en kan je gebruik maken van de vele voordelen die wij je als "vriend" van Verge gaan aanbieden.

Uiteraard hoort er bij een club teamkleding om je toch te onderscheiden en het teamgevoel uit te dragen, hiervoor hebben wij een speciaal shirt ontworpen. 

Daarnaast zal de set bestaan uit items uit de Verge webshop, alle andere kledingstukken zullen dus volledig zwart zijn zonder opzichtige reclame uitingen.

Opvallend - Onopvallend!

 

Wat zijn de voordelen en wat gaan we je bieden.

* Speciaal voor jou hebben we aan aantal kledingsets samengesteld zodat je gesoineerd de weg op kunt.

* Als "vriend" van Verge heb je altijd korting op alle artikelen in de Verge webshop, je ontvangt hiervoor een unieke                                         persoonsgebonden kortingscode.

* Verge is een wereldmerk en als wereldmerk heb je veel contacten. Hierdoor kunnen we je o.a de exclusieve mogelijkheid bieden              om deel te nemen aan een verzorgde fiets-clinic onder de Spaanse zon onder professionele begeleiding van professionals.

* Regelmatig exclusieve aanbiedingen van fiets gerelateerde artikelen. 

* Op onze community pagina verschijnen regelmatig blogs, komt er een online forum en gaan we rides organiseren! 

* Via social media houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en evenementen waaraan wij meedoen, Doe jij mee?

* De mogelijkheid om via Verge een KNWU licentie te krijgen waardoor je ook kan deelnemen aan verschillende wedstrijden en je verzekerd rond kan fietsen.

* Via de maandelijkse nieuwsbrief ontvang je alle updates binnen de Verge Cycling Club

 

* We staan open voor suggesties dus help ons deze lijst en de community te laten groeien, onderaan kan je een reactie plaatsen mocht je een idee of suggestie hebben. 

Join the Verge Cycling Club!

 


Wij hebben verschillende sets voor je zodat je een compleet tenue kan samenstellen.

Voor bedrijven / vriendenteams zijn er ook mogelijkheden om sponsorlogo's te plaatsen.

Uiteraard kan je het tenue compleet maken met Verge sokken, arm en beenstukken,  course-petten of misschien wel een tijdritpak of windbody.  Je vind alles in de Verge webshop.

Alle vermelde prijzen zijn incl.btw.

Heb je interesse, meld je dan aan via onderstaand formulier onder vermelding van Verge Cycling Club. Je ontvangt dan de kortingscode en de nodige informatie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Is er behoefte aan een Verge dames Cycling Team die gezamenlijk wedstrijden kunnen fietsen?