Verge Sport is al sinds 1986 wereldwijd producent en leverancier van custommade teamkleding voor wielerclubs, bedrijventeams en de individuele sporter. Naast een zeer uitgebreid assortiment aan wielerkleding bieden wij ook running en triathlon kleding. Alles volledig naar eigen idee en leverbaar in verschillende prijs- en kwaliteitsniveaus.
Wij produceren zelf en door de korte lijnen kunnen wij kwaliteit en levertijden garanderen. Of het nu gaat om die ene triatleet of kleding voor een  groot evenement, wij kunnen leveren.


VergeSport kledingsponsor van het Lifeplus-Wahoo dames UCI continental wielerteam.


Waarom juist voor wielerclubs en bikeshops?


Het leveren van custom wielerkleding is een heel proces, en wij begrijpen goed dat dit voor een ondernemer die dagelijks bezig is met verkoop van fietsen en reparaties te veel tijd in beslag neemt. Dit geldt ook voor wielerclubs waar het ontwerp vaak al een probleem is. Dit hele process nemen wij u uit handen, van ontwerp tot zelfs het uitleveren van de kleding kunnen wij voor u verzorgen.
In de praktijk kan het zelfs zover gaan dat de klant of de leden van de vereniging de betaling online via de TeamStore voldoen, deze is 24/7 geopend,  en wij de gesorteerde pakketten bij de klant afleveren.
Neem daarbij onze korte levertijden en u begrijpt dat wij op deze manier een unieke mogelijkheid bieden om custom kleding toch eenvoudig aan te bieden. Kiest u er liever voor om de betaling en uitlevering bij u aan de zaak of club te laten verlopen dan kan dat uiteraard ook.

Private Label,
Voor bedrijven en wielershops kan het soms interessant zijn om onder een eigen label kleding aan te bieden ( Venti-Line ) Hierin kunnen wij nu ook voorzien, onder bepaalde voorwaarden kunnen wij specifiek voor u een kledinglijn produceren. begin uw eigen kledingmerk

Naast Verge en Vitesse custom kleding leveren wij ook Undershield onderkleding, sokken en de unieke fietsbrillen uit Zweden van Aeroclub.
Allemaal high-end producten met dezelfde hoge kwaliteit die wij nastreven.

Interesse in Verge Sport of een van de andere producten die wij aanbieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. Wij bespreken graag alle mogelijkheden of plannen een afspraak met u.

Wij bieden al onze dealers exclusiviteit

 Onze eigen productie op de Filipijnen waar zowel de Verge als de Vitesse kleding wordt geproduceerd.

Tevens de product locatie voor de vele private labels die wij wereldwijd mogen leveren.